Svenska teaterföreställningar

Svensk teater och musikalunderhållning uppskattas av både unga och gamla. Det finns en rad föreställningar som riktar sig mot barn men även otroligt mycket för vuxna. Att ta med sig en god vän eller hela familjen på en teaterföreställning är ofta både roligt och avkopplande. I denna artikel kan du ta del av två teaterföreställningar som är aktuella just nu.

Soldat Fabian Bom

Soldat Fabian Bom är en föreställning som bjuder på många skratt. Detta är en av de teaterföreställningar som är utmärkt att gå och se tillsammans med ett kompisgäng eller din partner. Föreställningen har hyllats i media och publiken har fullständigt älskat den. Det är gänget Vallarna som ligger bakom succén som var i full gång sommaren 2017 och de gör nu en sista period av föreställningen under våren på Lisebergsteatern i Göteborg. Har du missat den bör du med andra ord passa på att se den nu!

I föreställningen ser vi Jojje Jönsson gestalta soldaten Fabian Bom, som anses vara en kultförklarad figur som skapats av Nils Poppe. Han har kommit att bli en riktigt älskvärd personlighet och i denna teaterföreställning får du skratta åt och med honom tills du kiknar. Förbered dig på en riktig skrattfest som innehåller allt från förvirring och galna upptåg till härlig sång och dans – och självklart en stor dos kärlek. Gillar du att skratta är detta den perfekta föreställningen för dig denna vår.

Minns du mig?

Ytterligare en aktuell teaterföreställning denna vår går under namnet Minns du mig?, som är en härlig komedi om kärlek. Precis som föreställningen Soldat Fabian Bom har denna föreställning blivit otroligt hyllad i media och sägs vara en sådan där show man bara måste se. Så om du känner att du behöver få skratta lite är detta teatern du ska gå och se. Föreställningen kommer åka runt på Sverigeturné under våren så du kan hålla utkik efter biljetter på en teater nära dig.

Så vad handlar den om? Jo, om kärlek för evigt/givet. På ett humoristiskt sätt tar den upp ett mycket viktigt ämne som många kan känna igen sig i. Vad händer egentligen med kärleken under årens gång? När barnen flyttat hemifrån, hemmet är färdigrenoverat och allt bara flyter på som det ska, finns kärleken kvar då? Detta är vad som gestaltas i föreställningen och igenkänningsfaktorn tycks vara hög i publikskaran. Samtidigt som man får sig många härliga skratt får man även en liten tankeställare. Helt klart en sevärd föreställning